Mogoș, pregătit pentru transferul carierei! Fundașul va juca în ”Derby della Mole”

Internaționalul român Vasile Mogoș (27 ani) este pregătit pentru transferul carierei.

Mogoș evoluează în prezent pentru Cremonese în Serie B, însă poate juca pe prima scenă a fotbalului italian în următorul sezon. Anunțul a fost făcut de ziaristul italian Gianluca Di Marzio, care precizează că FC Torino, rivala din oraș a lui Juventus, este pe urmele lui.

“Torino priveşte spre viitor. Directorul sportiv al clubului, Massimo Bava, se gândeşte la posibilele transferuri pentru sezonul viitor. Cel mai nou nume este Vasile Mogoş, fundaşul dreapta de la Cremonese.

Fotbalistului de 28 de ani îi expiră contractul în 2021 şi ar putea fi o chestiune relativ simplă de a convinge clubul să-l vândă. Torino încearcă să accelereze transferul jucătorului care l-ar putea înlocui pe de Silvestri, al cărui contract expiră vara viitoare” se arată pe gianlucadimarzio.com, în articolul intitulat “Torino a luat legătura cu Mogoş”.

vasile mogos
FOTO: FRF TV

FC Torino se află pe locul 15 în Serie A. În actualul sezon, elevii lui Moreno Longo au înregistrat 8 victorii, 3 remize și 14 eșecuri.

Cotat la 525.000 de euro pe transfermarkt.com, Mogoș a bifat 19 apariții pentru Cremonese în actuala stagiune, în toate competițiile, reușind să înscrie 2 goluri.

vasile mogos

Citește și Internaționalul român ținut pe loc de clubul său: “S-ar fi lăsat cu amenzi și rezilieri”