RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

MM Stoica, pus la zid după scandalul cu Marcel Pușcaș: „Nu este deținătorul adevărului absolut!”

Oficialul „roș-albaștrilor” este din nou în centrul atenției, după scandalul din ultimele zile cu Marcel Pușcaș, pe tema politicii de transferuri a FCSB-ului!

Mihai Stoica a reușit de foarte multe ori să țină capul de afiș cu declarațiile sale în stilul caracterisitic. Ultimul conflict în care a intrat managerul general al bucureștenilor este cel cu Marcel Pușcaș, cel care a criticat modul în care se aduc jucători la FCSB și implicarea lui MM de la echipă.

Fostul jucător al Stelei, Valeriu Răchită, a vorbit despre războiul declarațiilor dintre cei doi și este de părere că MM Stoica ar trebui să asculte și părerile celor din jur. Răchită a mărturisit apoi cine este cel mai bun jucător al FCSB-ului în acest moment, dar și cum vede viitorul croatului Ante Vukusic sub comanda lui Toni Petrea.

Olaru este cel mai bun jucător care există acum la FCSB, e aproape complet și pe faza defensivă și pe faza de finalizare. Marcel Pușcaș a spus lucrurilor pe nume, MM ar trebui să accepte și alte păreri, nu e deținătorul adevărului absolut. E normal să își apere clubul la care activează, dar trebuie să le spunem lucrurilor pe nume. 

Mie îmi place Vukusic, a fost golgheter în țară de unde a venit. E un jucător care a venit nepregătit. Trebuie etichetat după câteva meciuri, dacă va avea patronul răbdare cu el. FCSB, se vede, în ultimele patru meciuri a înscris un gol și a primit trei.”, a declarat Răchită, potrivit Pro X.

Citește și Marcel Pușcaș, răspuns tranșant pentru MM Stoica: „Nu e nevoie de reprezentanți ai imposturii și ai bădărăniei!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare