RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

MM Stoica o compară pe FCSB cu Manchester City! Mesaj dur pentru conducerea Craiovei

FCSB a suferit un nou eșec dureros, după eliminarea din Europa League. Decimați de coronavirus, ‘roș-albaștrii’ au pierdut la Iași cu 2-5, în etapa a cincea din Liga 1. Managerul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a vrut să răspundă criticilor și a transmis un mesaj tăios către conducerea Universității Craiova.

La Iași, au înscris pentru gazde Andrei Cristea (8′, 22′, 53′), Passaglia (19′) şi Calcan (71′), în timp ce pentru FCSB au marcat Istrate (6′) şi Tănase (60′ – penalty).

Darius Olaru (FCSB) a fost eliminat în minutul 80.

FCSB a avut 13 absențe pentru acest meci. O parte dintre jucătorii sunt infectați cu noul coronavirus, iar alții sunt accidentați.

Două echipe au condus aseară 1-0, au marcat la 1-4 și au pierdut 2-5. Manchester City, cu Leicester (hat-trick Vardy) și noi cu Iași (hat-trick Cristea). Ei, acasă, în formulă completă. Noi, în deplasare, fără 10 titulari.

Dacă au remarcat specialiștii prin emisiuni asta, eu îmi prezint scuzele. Dar poate n-au remarcat. Au remarcat altele și mulți suporteri steliști mi-au cerut să răspund avalanșei de jigniri emanată de cei sus-menționați, mai ales la Digisport. Sau celor de pe la Craiova. N-am s-o fac. Nu pot răspunde unor lătrăi care se gudură când mă văd și mă înjură după ce plec, după cum nu pot răspunde reprezentanților unui club de-o vârstă cu băiatul lui Leo Messi. Thiago Messi Roccuzzo pe numele complet. Universitatea Craiova are meci mâine. La Slatina.

Aș accepta o polemică de bun simț doar cu oameni de bun simț, chiar dacă nu sunt din lumea fotbalului (gen Radu Paraschivescu) sau cu cei care au realizări apropiate de cele ale cluburilor la care am activat în peste 25 ani de carieră. Doar că, pentru a-i găsi în spațiul carpato-danubiano-pontic, e nevoie de mulți detectivi destoinici.

P.S. Octavian Popescu, la 17 ani, a jucat în 8 zile 4 meciuri. 90 minute în Liga 3, 40 cu FC Argeș, 90 în Europa League și 90 la Iași„, este mesajul lui Mihai Stoica, postat pe Facebook.

mm stoica 11

Pentru FCSB urmează meciul cu Dinamo, sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 21:00, pe Arena Națională.

CITEȘTE ȘI -> Continuă coșmarul pentru FCSB! Toni Petrea: “Trebuie să uităm cât mai rapid acest rezultat”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare