RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

MM Stoica l-a taxat pe Bălgrădean după gafele cu Dinamo Zagreb. Mesajul oficialului FCSB

CFR Cluj a fost învinsă de Dinamo Zagreb, pe teren propriu, la loviturile de departajare şi a fost eliminată în turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

La finalul meciului, MM Stoica nu a ratat ocazia de a-l ironiza pe Bălgrădean, portarul care în luna februarie a acestui an semna pe ascuns cu CFR Cluj, deși se afla sub contract cu FCSB și urma să rămână la echipa patronată de Becali până la finalul sezonului.

Bălgrădean a greșit decisiv la primul gol marcat de croați. Acesta a respins în față o minge relativ ușoară, iar Gojak a trimis apoi balonul în poarta goală. Și golul doi al oaspeților îi poate fi imputat portarului ardelenilor, însă în acest caz „contribuția” sa a fost mai mică, deoarece a respins în lateral, așa cum se recomandă, însă mingea a ajuns la un adversar.

cristi-bălgrădean-cfr-cluj

„Trădarea s-a sprijinit întotdeauna pe ruda ei umilă, fățărnicia!”, a scris MM Stoica pe rețelele de socializare. Și ca să nu fie niciun dubiu că mesajul i-a fost destinat lui Bălgrădean, MM a început postarea cu 34, numărul purtat de portarul ardelenilor.

Citește și • Dan Petrescu, supărat după eliminarea CFR-ului: „O să plec, n-are rost!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare