RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

MM Stoica, ironii la adresa marei rivale, după ce “câinii” au cerut controale la FCSB! Ce a postat oficialul “roș-albaștrilor”

Elevii lui Toni petrea s-au impus aseară pe terenul marei rivale, Dinamo, cu scorul de 1-0, și s-au îndepărtat din nou la patru puncte de principala urmăritoare, CFR Cluj, formație care are însă un meci în minus!

“Roș-albaștrii” au reușit aseară un nou succes în Liga 1 și al doilea din acest an în derby-ul României. Grație reușitei lui Florin Tănase din minutul 8, FCSB a reușit să rămână în avantaj până la final și să își securizeze trei puncte importante în lupta pentru câștigarea campionatului.

Managerul general al celor de la FCSB, MM Stoica, a postat în urmă cu câteva minute o fotografie pe contul său personal de Facebook prin care făcea referire la controlul anti-doping cerut de Dinamo, înainte de meciul de aseară. “#dopingcontrol, a fost descrierea pe care oficialul “roș-albaștrilor” a folosit-o în postarea sa.

“Câinii” au încercat în ultimele zile să destabilizeze complet formația lui Toni Petrea, după ce au solicitat mai întâi un control anti-doping, iar mai apoi blocarea accesului pe banca tehnică a preparatorului fizic german al FCSB-ului, Thomas Neubert.

“Roș-albaștrii” au declarat prin vocea fostului căpitan al echipei, Mihai Pintilii, actual membru din staff-ul tehnic, că așteaptă orice fel de control, deoarece se știu “curați” din toate punctele de vedere.

Citește și Ante Vukusic, ironizat la prima apariție în tricoul FCSB-ului: “După 3-4 meciuri să vezi cum te duci de unde ai venit!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare