MM Stoica, ironii cu legea în mână! FCSB a câştigat trofeul Corendon Cup

mm-stoica-fcsb

Mihai Stoica îi ironizează pe rivalii din Liga 1, care au protestat fiindcă FCSB a fost exceptată de la măsura carantinării la revenirea din cantonamentul desfăşurat în Antalya. Roş-albaştrii au respectat legea, a transmis oficialul FCSB, care a oferit şi numele competiţiei la care a participat echipa. 

Membrii delegațiilor sportive românești care se întorc în România de la competiții sportive internaționale sunt exceptaţi de la măsura carantinării – este textul de lege care a permis FCSB să revină fără griji din Antalya.

Mihai Stoica a oferit şi numele competiţiei la care roş-albaştrii au participat în stagiul de pregătire: Corendon Cup – la care au mai participat doar turcii de la Kemerspor, echipă din Liga a 3-a. FCSB s-a impus cu 3-2 şi este câştigătoarea trofeului!

“DSP dacă ne carantina încălca legea! Interesaţi-vă, studiaţi legea, lăsaţi scrisorile hilare trimise guvernului turc, petiţiile, pentru că vă pierdeţi vremea. Corendon Cup se cheamă competiţia. Aveam dinainte stabilit să participăm la această competiţie. Am jucat cu Kemer Sport, am câştigat cu 3-2” – a explicat Mihai Stoica la Digi Sport, unde a dat şi detalii despre partida care le-a oferit roş-albaştrilor acoperirea legală pentru a evita carantina.

Partida s-a jucat în ultima zi a stagiului de pregătire, iar Mihai Stoica a explicat motivul pentru care FCSB nu a anunţat disputarea meciului.

“Veţi vedea imagini pe paginile noastre în această seară. Am fost convins că se va afla, dar am vrut să văd dacă într-o delegaţie de 51 de persoane avem scurgeri de informaţii. Spre surprinderea mea plăcută, nu s-a aflat” – a mai spus MM.

CITEŞTE ŞI: Cum a scăpat FCSB de carantină la întoarcerea din Turcia! Ce spune directorul DSP Bucureşti

FCSB va rămâne lider în Liga 1 şi după prima etapă din 2021, indiferent de rezultatul meciului cu Astra Giurgiu.