RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

MM Stoica declară război total! Atac devastator la conducerea FCSB: „Sunt mulți lingăi în peisaj!”

Mihai Stoica l-a criticat dur pe Narcis Răducan, cel care l-a înlocuit în funcția de director sportiv la FCSB. 

MM Stoica l-a atacat pe Narcis Răducan pentru că ar fi permis ca regulamentul de ordine interioară să ajungă în presă. De asemenea, directorul sportiv al FCSB a fost luat la țintă pentru desele apariții televizate.

Eu am o problemă și am niște reproșuri de făcut celor care se ocupă de echipă acum. Există, hai să nu folosesc cuvinte urâte și să spun că sunt mulți lingăi în peisajul fotbalistic autohton. 

Mă referer la unii conducători, jucători. Vor să își facă imagine prostind patroni și aceștia angajându-i după. La orice oră din zi și din noapte sunt disponibili să dea interviuri, să dea informații din interior. Cum să apară în presă regulamentul de ordine interioară? Ce este aici, WikiLeaks?

Prin schimbările făcute la FCSB s-au rezolvat problemele cu nutriția. Dacă eu vă spun că aceste cursuri s-au făcut în 2018, ce spuneți? Mai e puțin să se spună că această echipă a eliminat Ajax. Domnilor, dacă sunt băiat deștept și sunt la Steaua acum, vin cu clasamentul formei.

Vintilă poate să spună acum, dar nu la Vintilă mă refer acum”, a spus MM Stoica la Digi Sport.

”La Narcis”, a întrebat moderatorul.

 ”Da, normal! Vorbesc de oameni care stau la coadă să dea interviuri. Steaua e liderul clasamentului ultimelor cinci etape. Hai să nu ieșim cu niște chestii care nu ne aparțin și să le dăm ca și cum ar fi ale noastre”, a precizat Mihai Stoica.

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare