Mihai Stoica l-a certat în direct pe Narcis Răducan, în contextul venirii lui Edi Iordănescu. Directorul sportiv a declarat că este numărul 1 la FCSB după Gigi Becali și că nimeni altcineva nu-l poate da la o parte. 

Narcis Răducan spusese, anterior, că n-ar refuza o funcție de director sportiv sau director tehnic la o echipă, cu condiția să nu vorbească patronul pentru el.

Fostul mijlocaș a călcat însă pe un teren minat. Funcția de director sportiv este ocupată de MM Stoica, iar intervenția acestuia la Digi Sport a fost devastatoare. MM Stoica a declarat că a fost informat de un prieten că Narcis Răducan vizează postul său.

Voi faceți o mare confuzie. Funcția de director tehnic nu există în organigramă la FCSB. Nu puteți să veniți voi, să vă propuneți în niște în funcții. Nu poate niciodată un antrenor să condiționeze venirea la Steaua de retragerea mea. Voi trebuie să înțelegeți că eu nu sunt aici a cincea roată de la căruță. Eu sunt numărul 1 în club după Gigi Becali. Nu veniți voi să-mi mutați mie mobila în casă„, a tunat MM Stoica.