Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB, a explicat că Gigi Becali vrea să îl transfere pe Andrei Ivan (22 ani), atacantul celor de la Rapid Viena.

Fotbalistul a fost transferat de Krasnodar de la Universitatea Craiova pentru 3 milioane de euro, însă nu a confirmat și a fost trimis împrumut în capitala Austriei.

1.35 milioane de euro este cota de piață a lui Ivan, potrivit transfermarkt.com. Fotbalistul a marcat în actualul sezon un singur gol în campionat pentru Rapid Viena și două în Cupa Austriei. 

Patronul formației din Capitală a dezvăluit, în urmă cu câteva zile, că a făcut o ofertă pentru internaționalul român, însă Krasnodar nu a acceptat. Mihai Stoica a explicat că Ivan este ”feblețea” lui Gigi Becali, iar ușa pentru transferul fotbalistului rămâne deschisă.

„Gigi a făcut o oferta, a fost refuzată. Ivan e febletea patronului nostru, îl place foarte mult. În cazul în care ar veni la FCSB, ar intră în calcul pentru postul de vârf împins. Să spunem că acum uşa e întredeschisă în privinţa transferului.” a declarat Mihai Stoica pentru DigiSport.

Citește și A fost transferat, dar nu joacă la FCSB! Ce se întâmplă cu Darius Olaru