Căpitanul FCSB, Mihai Pintilii, s-a accidentat din nou și va lipsi mai multe săptămâni de pe teren. Înlocuit după primul sfert de oră al partidei cu Sepsi Sfântu Gheorghe de luni, Pintilii are șanse minime să joace în derby-ul cu CFR Cluj, din 14 aprilie.

La începutul lunii martie, mijlocașul în vârstă de 34 de ani a suferit o ruptură musculară și a lipsit două săptămâni.

Anterior, Mihai Pintilii a lipsit aproape jumătate de an, după accidentarea suferită în timpul partidei România – Muntenegru, din septembrie 2018.

Pintilii are o leziune fibrilară, gradul 1 spre gradul 2. Dacă vreți, vă pot spune și dimensiunile. Deci trei săptămâni sau o minune! A mai revenit el după o ruptură. Având în vedere importanța capitală a acestui meci (n.a. – cu CFR Cluj), trebuie să facem toate eforturile, și noi, și Pinti. Nu are nicio legătură cu accidentarea pe care a avut-o! A avut o accidentare la coapsă, a avut o accidentare la tendon, cvadriceps, acum e gamba„, a spus Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB, la DigiSport.

Pintilii ar putea fi trimis la celebra Marijana Kovacevic, cel mai controversat terapeut din fotbalul mondial. 

Ea este farmacistă. Toate procedurile sunt convenționale, are un gel a cărui compoziție nu o știe lumea foarte bine, dar nu este absolut în neregulă. Pur și simplu, când se fac procedurile pentru refacerea țesuturilor, curentul conduce acel gel și intră în profunzime. De aceea, un fotbalist care are o ruptură și, în mod normal stă cinci săptămâni, poate după o săptămână să intre și să joace. Nu este vraci, doar că acel gel ajută ca perioada de refacere să fie mult, mult mai scurtă„, a mai declarat MM Stoica.

Partida CFR Cluj – FCSB va avea loc duminică, 14 aprilie, de la ora 21:00, în etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1.