RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

MM, încântat de transferul lui Straton: „Este mană cerească!”

Mihai Stoica s-a declarat încântat după debutul lui Cătălin Straton la FCSB! Transferul fostului dinamovist i-a ajutat pe roş-albaştri să rezolve o problemă importantă de lot.

Straton a închis poarta la meciul de debut, cu FC Argeş, şi l-a entuziasmat pe MM Stoica. Directorul sportiv consideră conjunctura în care Straton a ajuns la FCSB una fericită pentru echipa sa.

„Nu discut despre perioada lui de la Călărași sau Timișoara. El și a acolo a apărat foarte bine, dar acolo poți spune că era o încărcare foarte mare, adversarii aveau multe ocazii. Dar în ultima vreme, într-o perioadă în care Dinamo suferea, din cauza absențelor și a altor probleme, Straton a închis poarta. A apărat foarte, foarte bine. 

Ce s-a întâmplat acum a fost o mană cerească! Noi căutam portar. Am discutat cu Niță, dar nu a putut să vină. Acum a fost ca în cazul lui Bălgrădean. Am găsit liber un portar foarte bun și cu vârsta perfectă. A fost ca în cazul lui Bălgrădean.  Nu cred că a fost OK să fie îndepărtat așa un portar atât de bun, într-o formă așa bună. Poate sunt senzaționali portarii spanioli aduși acum. Dinamo nu l-a dat la FCSB. Noi am aflat că este trecut pe linie moartă, că a fost pus pe lista de transferuri” – a explicat Mihai Stoica la Pro X.

În urmă cu un deceniu, pe când era legitimat la Rapid, Straton declarase că nu va juca niciodată în carieră la Steaua (FCSB).

„Ce a declarat acum 10 sau 11 ani nu are niciun sens acum. Așa gândea copilul atunci. Era normal, era crescut la Rapid.  Știți cum e, doar boul e consecvent!” – a declarat MM. 

Helmuth Duckadam este în asentimentul lui Mihai Stoica. Fostul preşedinte de imagine al FCSB a salutat transferul lui Straton.

„Eu cred că e unul dintre cele mai bune transferuri. Un portar de 30 de ani, care a apărat în finalul de sezon foarte bine, a început şi sezonul acesta foarte bine. Eu zic că e o achiziţie foarte bună. Mă bucur că au reuşit să-l transfere, e un portar care o să ajute”, a declarat Duckadam pentru DigiSport.

Rapid, Vaslui, Craiova, Poli Timişoara, Dunărea Călăraşi şi Dinamo sunt echipele la care Cătălin Straton, 30 ani, a evoluat de-a lungul carierei.

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare