MM, atenție! ”Să se întoarcă repede la FCSB! Locuri bune ca acolo găsești greu”

Mihai Stoica, fostul director sportiv de la FCSB, este sfătuit de un nume greu din fotbalul românesc să revină la formația roș-albastră.

În urmă cu câteva zile, Gigi Becali a anunțat că MM și a dat demisia. Patronul FCSB a anunțat că acesta are nevoie de o perioadă de liniște din cauza situației complicate din ultima perioadă.

Dumitru Dragomir îl sfătuiește pe MM să se întoarcă cât mai rapid la formația din Capitală. Fostul președinte al LPF este de părere că locuri de muncă ca cele de la FCSB se găsesc foarte greu, iar Gigi Becali s-ar putea să se enerveze și să nu îl mai primească înapoi pe acesta.

“Îi fac o recomandare. Să se întoarcă repede la FCSB! Locuri bune ca la Steaua găseşte greu. Umilinţa e peste tot. Nu există loc de muncă pe pământul ăsta fără o mică umilinţă. O avea bani…

Eu îi spun că la un prieten, îl sfătuiesc. Întoarce-te repede la Gigi, până nu se supără! Că ăsta te aruncă ca pe o măsea stricată. E greu să găseşti serviciu în fotbalul românesc. Şi la bani mulţi!” a declarat Dumitru Dragomir pentru DigiSport.

942280 828280 dumitru dragomir

Citește și Un greu din fotbalul românesc avertizează: ”Dacă lucrezi pentru el, ești slugă”