Mladen Krstajic nu se teme de Brazilia: ”Nimic nu este imposibil în viață!”

Elveția a învins Serbia, scor 2-1, în grupa E a Cupei Mondiale. Sârbii au condus la pauză, dar n-au mai expediat niciun șut pe poartă în repriza secundă.

Chiar și așa, selecţionerul Serbiei, Mladen Krstajic e optimist că naţionala sa poate merge mai departe în optimi, în cazul unui succes în faţa Braziliei: ”Avem nevoie de victorie cu Brazilia. Nimic nu este imposibil!”

”Putem fi mulţumiţi de prima repriză, după ce am deschis scorul devreme. Am arătat un joc tehnic şi tactic solid. Dar apoi am încasat un gol de o manieră atât de naivă. Nu cred că elveţienii şi-au dorit victoria mai mult decât noi. Evident nu ne-a picat bine egalarea. Dar era un meci echilibrat. Poate că Elveţia a avut o posesie mai bună, dar am jucat la victorie.

Am încercat apoi să trecem la atac, am schimbat un mijlocaş defensiv cu unul ofensiv. Din nefericire, nu ne-am concretizat şansele noastre. Dar jucătorii au dat totul. Aşa e fotbalul. Suntem acum într-o situaţie în care avem nevoie de victorie în ultimul meci cu Brazilia. Ne vom concentra şi vom da totul pentru a câştiga. Nimic nu este imposibil în viaţă”, a declarat după meci selecţionerul Mladen Krstajic.