Mititelu, luat în vizor după ultima decizie: “Păcat de suporterii lui FC U Craiova, o să se aleagă praful”

Plecarea lui Marcel Pușcaș de la proaspăt promovata divizionară secundă nu a rămas fără ecouri. 

Fostul președinte al Ligii, Dumitru Dragomir, l-a făcut răspunzător pe finanțatorul alb-albaștrilor pentru această despărțire.

„Mititelu a rămas la fel de mititel ca în urmă cu zece ani. O să se aleagă praful și de proiectul ăsta. De ceva timp a dat iar de bani și se pare că se consideră din nou stăpânul orașului Craiova. Dacă Pușcaș a plecat de la el, atunci este clar că Mititelu nu este în stare să lucreze cu nimeni. 

O să auziți peste 2-3 luni că o să plece și Trică de acolo. Este păcat că le vinde suporterilor din nou «gogoși», așa cum a făcut mereu. Mititelu nu se compară niciodată cu Rotaru. E diferență uriașă între ei. Păcat de suporterii lui FCU”, a comentat Dumtru Dragomir pentru Pro Sport. 

dumitru dragomir 2 scaled

Poziția sa contrastează însă cu cea a unor jucători ai oltenilor. Mihai Dina a reacționat după ce a fost îndepărtat în trecut de la echipă de fostul președinte.

„Nu a ajutat echipa prea mult cât a fost în staff. Dar nu contează, eu nu am nicio problemă cu el. Nouă ne-a făcut doar rău, și mie și lui Florin Costea. Nu a încercat să remedieze situația sau nu a încercat să formăm o echipă puternică și să promovăm din primul an.

Sper ca acum să promoveze în prima ligă. Nu suntem supărați pe el. Nu am avut o prietenie, o înțelegere prea bună cu el, pentru că nu îl cunosc și nu comunicam prea mult. Noi comunicam cu patronul, cu Adrian Mititelu, și cu antrenorii” , a fost reacția lui Mihai Dina. 

CITEȘTE ȘI –>> Adi Mutu, tras de urechi pentru cantonamentul inventat de la începutul lui august: “Vouă vă arde de distracție?”