RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Mititelu jr. a explicat înlăturarea lui Stângă! “Era nevoie de un şoc!”

Adrian Mititelu jr. a explicat felul în care a luat decizia schimbării de antrenor la liderul FC U Craiova 1948. Fără victorie în trei meciuri, Ovidiu Stângă a fost înlocuit cu Eugen Trică, antrenorul dorit de suporterii echipei din Bănie.

Mititelu jr. crede că Stângă a fost atât lipsit de şansă cât şi taxat de greşelile de arbitraj împotriva echipei sale.

“S-a ajuns la varianta aceasta ca urmare a rezultatelor proaste din ultima perioadă. Nici fanii nu-l mai doreau pe Ovidiu Stîngă. Suporterii au mereu un cuvânt greu de spus la Craiova. Ambii au acceptat imediat ofertele noastre, nu s-a pus problema să fie greu de negociat.

Am făcut acel egal la Chiajna, apoi a fost meciul cu Mioveni, în care am condus aproape tot meciul și am fost și dezvantajați de arbitru. Cu U Cluj, am primit gol la singurul lor șut pe poartă. Ovidiu Stîngă nu a avut noroc, efectiv, și știm cu toții că presiunea e atât de mare la Craiova Echipa avea nevoie de un șoc.

Lupta a fost mereu strânsă, nu poți sta mereu sus. Am avut 17 meciuri fără înfrângere, dar oboseala, programul încărcat și ghinionul și-au spus cuvântul. Avem nevoie de doua victorii pentru a intra în play-off de pe primul loc. 

Presiunea venea după meciul prost pe care l-am făcut la Cluj. Am avut un schimb de replici cu ei, dar a fost un dialog benefic pentru club. Am ascultat dorințele suporterilor, iar ei au avut un aport mare în decizia de a-l aduce pe Trică” a explicat fiul patronului de la Craiova pentru Gazeta.

FC U Craiova 1948 a pierdut pentru moment poziţia de lider în clasamentul din Liga 2. ASU Poli Timişoara a urcat pe primul loc. Alb-albaştrii au cu pun punct mai puţin, însă au şi un meci mai puţin disputat decât noul lider.

Farul, acasă şi CSM Reşiţa, în deplasare, sunt ultimele două partide ale oltenilor în sezonul regulat.

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare