FC U Craiova a fost primită să joace în Cupa României pe arena Ion Oblemenco, iar oficialii de la CS U s-au arătat dispuși să lase echipa lui Mititelu să le folosească facilitățile implementate la stadion. 

Evident, Mititelu nici nu vrea să audă de o împăcare cu cei pe care îi consideră niște uzurpatori.

E culmea tupeului. E o aroganță și o nesimțire… Niște falsificatori ne creează nouă facilități. Au făcut chestia asta să-i mai îmbuneze pe suporterii noștri. Ei una spun și alta gândesc. Ei ne-ar dori moartea, ar vrea să ne vadă morți. Cei de acolo nu s-au gândit că vom juca vreodată pe „Ion Oblemenco”. 

Faptul că jucăm acum pe „Oblemenco” nu înseamnă că blochează construirea stadionului. Noi vom juca pe noul nostru stadion orice s-ar întâmpla. Dacă, Doamne ajută!, vom juca în cupele europene și cererea de bilete va fi prea mare, atunci vom merge pe „Oblemenco”. Dar stadionul nostru se va construi și acolo vom juca. Acolo va fi casa noastră!

În 7-8 luni de zile, nu vor mai fi două echipe cu aceeași identitate. Una dintre echipe nu va mai avea culorile actuale și nici numele. 

Vă asigur că nu noi vom fi aceia. Vor trebui să plătească pentru fiecare zi în care au folosit acești zeci de mii de oameni care vin la meciurile lor”, a spus Mititelu pentru gsp.ro.

FC U Craiova va juca pe arena Ion Oblemenco partida cu Universitatea Cluj, din șaisprezecimile Cupei României.

CITEȘTE și EXCLUSIV | Reacția lui Mititelu după tragerea la sorți! Câți fani așteaptă pe arena „Ion Oblemenco” la meciul Craiovei