Mitică Dragomir intervine în scandalul Gigi Becali-Anamaria Prodan: “Îi recomand să se împace cu ea, că cine știe ce mai spune!”

Transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma a bătut orice record din punct de vedere al transferurilor din istoria Ligii 1, dar se pare că a generat un conflict general între patronul “roș-albaștrilor” și agentul fotbalistului!

Această mutare i-a adus lui Gigi Becali în conturi nu mai puțin de 13 milioane de euro, o sumă record pentru campionatul României, dar a agitat apele între latifundiar și impresarul acestuia. Principalul motiv al scandalului care a cuprins în ultimele zile fotbalul românesc este acela că vărul latifundiarului din Pipera, Giovanni Becali, ar fi intermediat transferul lui Man, în ciuda faptului că Anamaria Prodan era agentul de drept al fotbalistului.

anamaria prodan gigi becali dennis man

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a vorbit despre conflictul dintre cei doi și a avut un sfat pentru Gigi Becali. “Oracolul din Bălcești” este de părere că patronul FCSB-ului ar trebui să facă pace cu Anamaria Prodan, deoarece nu se știe cu ce declarații va mai ieși în public soția fostului antrenor al “roș-albaștrilor”, Laurențiu Reghecampf.

dumitru-dragomir-4

Amândoi s-au implicat (n.r. – la transferul lui Man), dar mai mult Giovanni. Aaaa, se împacă ei. Gigi nu rezistă la scandaluri lungi iar asta e sămânță de scandal. Eu îi recomand domnului Gigi să facă de așa natură și să pună batista pe țambal, că cine știe ce mai spune ‘nebuna’. În ghilimele nebuna, rețineți!

Nu i-a dat foc la călcâie. Când i-o da foc la călcâie, e nasol! E Giovanni diplomat, e Gigi, care știe să facă bani, o liniștesc ei. Dar, pe bani te mai și cerți, mai ales când sunt bani mulți. Un transfer se face și cu relațiile impresarilor, nu numai cu valoarea jucătorului!”, a spus Mitică Dragomir, potrivit Digi Sport.

Citește și Dinamo vrea să se întărească pentru duelul din Cupă cu FCSB: “Sperăm să mai aducem doi jucători de valoare!”