Mitică Dragomir îi face praf pe mijlocașii de la FCSB. Ce spune despre demiterea lui Dică

Dumitru Dragomir crede că FCSB nu are lot pentru locul întâi. Fostul șef al LPF a identificat problema echipei lui Dică și spune că antrenorul nu ar trebui demis. 

Mitică Dragomir a fost extrem de dur cu mijlocașii de la FCSB.

“În afara lui Dragoș Nedelcu, nu aș lăsa pe nimeni în lot, din cei care joacă la mijloc. În meciul cu Sepsi (n.r. 4-2 pentru Sepsi) toți alergau ca mine. Și se mai întreabă de ce au pierdut. În afară de Nedelcu, niciunul dintre mijlocași nu recuperează vreo minge la mijlocul terenului. Jucătorii de acolo au doar viteza întâi și a doua. Nu știu să paseze, nu fac presing, nu fac nimic.

Steaua are lot de locul 2 sau chiar locul 3. Unii dintre jucători sunt prea cruzi, alții nu mai vor să joace. Când vii la Steaua ți se cere performanță. Eu aș juca doar cu cei tineri, meci de meci. Eu aș mai lua 3-4 jucători tineri de la Viitorul”, a declarat Dumitru Dragomir la TV Digi Sport.

Fostul președinte al LPF îl sfătuiește pe Gigi Becali să nu-l dea afară pe Dică.

“Pe Dică nu l-aș da afară. E foarte greu să se găsească un om care să lucreze cu Becali. Poate Reghecampf. Altfel, nimeni nu rezistă două săptămâni. Trebuie să fii tare ca să reziști. Trebuie să fii și umil. Uite, Bergodi l-a dat afară pe Becali din vestiar, iar a doua zi era fără serviciu. Nu există patron care să nu se bage la echipă. Gigi greșește când apare la televizor și spune”, a mai spus Dumitru Dragomir.

CITEȘTE ȘI Dică își joacă viitorul! Dacă nu câștigă cu echipa lui Hagi va fi demis. FCSB caută deja antrenor