RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Mitică Dragomir i-a făcut primul 11 lui Rădoi: “Ovidiu Popescu este cel mai bun fundaş din ţară!”

România va juca debuta peste doar câteva zile în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022, iar primul adversar este Macedonia de Nord, pe 24 martie!

“Tricolorii” vor juca în campania de calificare pentru Campionatului Mondial din 2022 împotriva reprezentativelor din Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein.

Prima reprezentativă a României știe numele echipelor cu care se vor bate pentru un loc la turneul final care va avea loc în Qatar. Selecționata condusă de Mirel Rădoi va da peste colosul Germania, dar și peste Islanda, echipa care a distrus visul “tricolorilor” de a participa la EURO 2020, turneu la care România va fi una dintre gazde.

În cursul zilei de astăzi, Mirel Rădoi, care în prezent nu poate sta pe banca echipei din cauza infectării cu COVID-19, a anunțat lotul complet pentru primele trei partide ale României din campania de calificări. Alegerile selecționerului au fost imediat abordate de către fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitică Dragomir, care i-a propus lui Rădoi un prim 11 pentru meciurile din preliminarii.

mitica dragomir 1

Ovidiu Popescu este cel mai bun fundaş din ţară! Oriunde îl pui, joacă. E fotbalist cu experienţă acum, fotbalist serios. Mie îmi place de Ovidiu Popescu… Şi de Nicuşor Bancu. Degeaba îl critică lumea, că nu e fundaş, că nu e. Dacă face 30 de curse pe banda lui nu e fundaş? Păi ce e, că asta înseamnă fundaş modern.

Eu aş juca cu Ovidiu Popescu fundaş dreapta, cu Bancu stânga. Chiricheş şi Nedelcearu în centru. Cu Răzvan Marin, Stanciu, Hagi şi cu Bicfalvi… aş juca eu. În faţă cu Tănase obligatoriu şi cu Mihăilă. O să râdeţi, dar aş juca cu Mihăilă. În poartă aş juca cu ăsta de la FCSB, Vlad, dar nu e convocat. În situaţia de aici, ori cu Niţă, ori cu Lazar.

Deci Niţă – Ovidiu Popescu, Chiricheş, Nedelcearu, Bancu. Stanciu, Răzvan Marin, Hagi, Bicfalvi. Bicfalvi şi Răzvan Marin în faţa fundaşilor, iar Hagi şi Stanciu în benzi, deşi amândoi joacă acelaşi rol. În faţă obligatoriu Florin Tănase şi în faţă sunt mai mulţi Mihăilă, chiar Dennis Man, Puşcaş… Sunt variante“, a spus “Oracolul din Bălcești”, potrivit Look Sport.

Citește și Rădoi s-a decis! Cum arată lotul României înainte de debutul în preliminariile CM 2022

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare