„Tigroaicele” de la CSM București se află în fața celui mai important meci din Liga Campionilor și sunt cu gândul la cele două accidentate: Cristina Neagu și Amanda Kurtovic.

CSM București reia traseul în Ligă, prima confruntare din 2019 fiind în deplasare, cu Gyor, sâmbătă, de la ora 20.30. 

Întâlnirea cu unguroaicele este una specială, cu atât mai mult cu cât nu le vor avea în teren pe două dintre cele mai bune jucătoare: Cristina Neagu și Amanda Kurtovic, ambele accidentate grav în luna decembrie.

Tehnicianul sârb al CSM-ului, Dragan Djukic, este convins că fetele vor da totul pe teren și vor încerca să facă abstracție de cele două mari absente. Antrenorul campioanei României a trasat obiectivul echipei în prima parte a Ligii Campionilor.

Suntem gata pentru Gyor. Am avut timp să pregătim meciurile, probabil nu vom juca cel mai bun handbal al nostru, dar sigur vom lupta. Fetele sunt motivate. Nici un club nu a suferit atâtea accidentări câte avem noi. Cel mai important să fim în primele 4 în grupă și să ajungem în sferturi„, a spus Dragan Djukic.

Cvijic:” Cu Cristina, totul era mai simplu”

Bună prietenă cu Cristina Neagu, pivotul sârb Dragana Cvijic recunoaște cât de greu îi este echipei fără aportul celei mai bune jucătoare a lumii.

Trebuie să mergem să câștigăm în Ungaria. Nu avem nimic de pierdut, doar de câștigat pentru că ne duelăm cu cea mai bună echipa din lume în acest moment. Când Cristina este în echipa, totul este simplu, acum trebuie să muncim mai mult. Cristina ne-a vizitat la antrenamente, a fost un moment emoționant, nu suportăm să o vedem așa. Încercăm cu orice să o ajutăm și să jucăm și pentru ea și pentru Amanda„, a spus Dragana Cvijic.

Antrenamente cu zâmbetul pe buze

Ultimul antrenament al „tigroaicelor” înainte de plecarea spre Ungaria a fost unul în care a dominat buna dispoziție și lucrul în echipă.

Fetele s-au și amuzat la exercițiile propuse de Dragan Djukic și Adi Vasile, dar au și transpirat serios în momentul în care li s-a cerut să mărească intensitatea în pregătire.