FC Hermannstadt primește vizita lui Dinamo în etapa a 19-a din Liga 1. Antrenorul sibienilor, Vasile Miriuță, vrea să-și învingă echipa de suflet și a avut un mesaj subtil pentru Mircea Rednic.

Hermannstadt este peste Dinamo în clasament. ”Câinii roșii” au patru meciuri la rând fără victorie.

Meciul FC Hermannstadt – Dinamo București se va disputa azi, de la ora 17:00.

E ziua fiului meu pe data de 8 decembrie şi trebuie să îi fac o surpriză când joc cu Dinamo. Îmi doresc enorm de mult să îi fac cadou o victorie. Sunt dinamovist şi nu mă schimb niciodată. Dar voi râde cu ambii ochi dacă voi câștiga, pentru că acum sunt la Hermannstadt şi chiar mă simt minunat aici. De când am fost la CFR nu m-am mai simţit aşa bine ca antrenor. Oamenii care sunt în spatele meu, care îmi dau încredere, aceşti jucători cu care lucrez zi de zi, care sunt muncitori, au caracter, serioşi.

În campionatul României, poţi să baţi pe oricine, poţi să pierzi cu oricine. Aţi văzut că sunt echilibrate jocurile. Dinamo are jucători de valoare în continuare, trebuie să recunosc. Şi formează o echipă bună, dar, din păcate, a venit un antrenor nou, s-au făcut nişte schimbări şi acele schimbări nu au fost favorabile, să zic aşa, în jocul lor„, a spus Miriuță la Telekom Sport.

‘Înțepături’ pentru Mircea Rednic

Vasile Miriuță vorbit despre perioada petrecută pe banca lui Dinamo și despre responsabilitatea antrenorului pentru rezultate. După venirea în Ștefan cel Mare, Mircea Rednic a dat vina pe slaba calitate a jucătorilor din lot.

Eu în primele 5-6 etape când am venit la Dinamo, nu am avut rezultate. Ăsta e adevărul. Apoi am avut 13 partide fără înfrângere. Şi acum am coşmaruri din meciul cu FCSB, când m-au egalat. Dacă nu mă egalau, eram în playoff. Nu am fost doar eu de vină, toţi ştiu asta, dar mi-am asumat tot. Ca antrenor, trebuie să îţi asumi. Dacă nu îţi asumi, înseamnă că nu eşti antrenor„, a declarat Miriuță.