RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Miriuță, ironic la adresa șefilor lui Hermannstadt: „Eu mă îmbrac mai larg”

Fostul antrenor al sibienilor continuă schimbul de replici de la distanță cu cei care l-au înlăturat de pe banca echipei antrenate acum de Ruben Albes.

Miriuță a plecat din Ardeal după venirea în acționariat a Aneimaria Prodan. Iar succesorul său a luat 10 puncte în șase meciuri de când îi antrenează pe Dâlbea & Co.

Pe banii dânsei şi a celorlalţi acţionari eu nu pot să conduc. A fost decizia dânşilor, nu am avut nimic de comentat. Dacă n-ai rezultate eşti schimbat, dacă ai rezultate te schimbă. Eu sunt puţin mai plinuţ şi nu îmi stă bine cămaşa. Mie îmi plăcea să mă îmbrac mai larg”, a declarat Vasile Miriuță la Pro X. 

Hermannstadt

Miriuță se întorsese la Sibiu în iarnă, după ce sezonul trecut a salvat echipa de le retrogradare.

„Eu știam de vreo lună și jumătate ce se va întâmpla acolo. Știam si eu și staff-ul, n-am mai spus până acum, dar am fost profesioniști și ne-am făcut treaba. Știam ce se va întâmpla pentru că lumea fotbalului e mică. Toți avem prieteni.

Când eram în izolare am primit un telefon de la cineva și mi-a spus: «Vasile, vezi că ești pe cracă acolo». Mi-am anunțat staff-ul. Știam ce se va întâmpla, dar le-am spus să fim profesioniști toți și să facem treabă”, a mai spus tehnicianul de 51 de ani.

CITEȘTE ȘI –>> Mărturia cutremurătoare a lui Serge Aurier după ce fratele său a fost asasinat: “Toată ziua am stat în pat, fără să mă mișc”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare