Vasile Miriuță i-a răspuns declarației lui Gigi Becali!

După ce FCSB a remizat cu Dunărea Călărași, scor 1-1, patronul formației roș-albastre a declarat: ”Scoteți-mă de la campionat!”. Gigi Becali este de părere că nu are șanse la titlu după prestația formației din Capitală în primul meci oficial al anului 2019.

Vasile Miriuță a declarat după egalul cu CFR, 1-1, că FCSB va avea șanse la titlu când va câștiga meciuri. Acesta speră ca formația roș-albastră să nu se impună împotriva echipei antrenate de el. Miriuță a declarat că Hermannstadt va veni la București cu dorința de a pleca cu punct sau puncte.

„L-am văzut pe domnul Becali, că a zis că n-are şanse la titlu. Până ce bate pe cineva, după aia o să aibă şanse la titlu. Sper să nu fim noi ăia pe care îi bate. Să bată după noi, pe altcineva. Lăsând gluma la o parte, avem un meci extraordinar de greu, FCSB are jucători de valoare.

A fost prima etapă şi pentru ei cu un antrenor nou, stagiul de pregătire a fost scurt. Dar, încă o dată, pentru noi, dacă scoatem ceva cu FCSB, e bonus. Dar să ştiţi că nu vom merge ca mielul la tăiat la Bucureşti.” a declarat antrenorul lui Hermannstadt după meciul cu CFR.

FC Hermannstadt este la trei puncte de ultima poziție care asigură prezența în play-off, iar FCSB pe locul 2, la 5 puncte în spatele liderului CFR. Cele două formații se vor întâlni în următoarea etapă a Ligii 1.