Fratele lui Mirel Rădoi s-a aruncat de la etajul patru a blocului în care locuia. Acesta se află în continuare în stare critică. Mihai Stoichiță, șeful comisiei tehnice a FRF, l-a sunat pe selecționerul naționalei U21. 

Stoichiță l-a sunat pe Mirel Rădoi pentru a-l încuraja și pentru a-l convinge să nu se simtă responsabil pentru gestul fratelui său.

”Am vorbit cu Mirel chiar în ziua în care s-a întâmplat acea nenorocire. Dar, după aceea n-am insistat, n-am vrut să aflu amănunte despre ce se întâmplă. Mi-asum ce spun acum, știu foarte bine, Mirel l-a ajutat foarte mult pe acest copil!

L-am sfătuit pe Mirel, pentru că un moment d-ăsta te poate șoca, îți poate deregla puțin viața. Și i-am spus că ’tu nu esti responsabil de ce se intâmplă în jurul tău. Tu ești responsabil doar de familia ta.

Nu putem urmări, din păcate, viața celor din familiile noastre, nu putem intereveni. Îi ajutăm, îi susținem, dar în rest sunt vieți paralele”, a spus Stoichiță, la Digi Sport.

Fratele lui Mirel Rădoi, Mihai, s-a aruncat luni de la etajul patru. Prognosticul medicilor este în continuare rezervat, deși a fost operat la Timișoara.

„Starea lui era gravă de când a venit, de abia a rezistat transportului. A venit de acasă echipa de medici şi s-a fixat bazinul, motivul principal pentru care a fost transferat aici a fost pentru a se fixa fractura de bazin, să nu mai sângereze. S-a făcut intervenţia, din păcate, starea lui este gravă, este Glasgow 3 (n.r. comă de gradul patru), este intubat, este sedat. Pacientul este internat pe Terapie Intensivă, dar în continuare starea lui este gravă, se poate întâmpla orice”, a afirmat medicul Daniela Radu, directorul medical al Spitalului Judeţean Timişoara, potrivit Digisport.