Mirel Rădoi intră în război cu Dan Petrescu! Ce i-a reproșat în direct!

Antrenorul echipei naționale de tineret, Mirel Rădoi, a comentat maniera controversată în care unii antrenori din prima ligă respectă regula celor doi jucători U21. 

Echipele din Liga I trebuie să înceapă jocul cu doi fotbaliști eligibili U21 pe teren, dar sunt obligate să mențină doar unul pe durata meciului.

Dan Petrescu a avut cele mai vehemente reacții cu privire la această regulă și schimbă unul dintre jucătorii U21 destul de repede.

Mi-ar fi mai ușor să văd că jucătorii nu sunt schimbați dupa 20 de minute. Aș vrea să am mai multe repere de la Itu, de exemplu. 

Nu cred că era de anticipat că antrenorii îi vor scoate după 15-20 de minute. E greu să-ți dai seama de calitățile unui jucător în primele 15 minute. 

Eu sunt în ipostaza de a vrea să-i vadă că joacă mai mult. O repriză. 

Nu cred că este intenționat, că este o formă de protest a antrenorilor. În primul rând, ți-ai bate joc de un copil. Nu, este vorba despre tactica fiecărui antrenor. 

Regula este foarte bună pentru mine, pentru naționala de tineret. Chiar și faptul că se antrenează cu seniorii este un câștig“, a spus Mirel Rădoi la Digisport..

 

Spynews.ro