Urmări grave după discursul lui Mirel Rădoi din Armenia: ,,Sunt convins că va renunţa la mulţi jucători”

Sursa foto: Profimedia Images

Cu Mirel Rădoi pe bancă, miercuri, la Erevan, România a pierdut pentru prima dată în istoria sa cu naţionala Armeniei, scor 2-3.

Golurile partidei au fost marcate de către Spertsyan, în minutul 56, Haroyan, în minutul 87 şi Barsegyan, în minutul 89 pentru Armenia, respectiv Cicâldău, în minutele 62 şi 72 pentru formaţia pregătită de Mirel Rădoi.

romania armenia profimedia 0602577799 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images

La finalul jocului cu Armenia, Mirel Rădoi s-a declarat nemulţumit de atitudinea jucătorilor şi a spus că ia în calcul şi demisia din funcţia de selecţioner. Daniel Pancu, fost internaţional, este de părere că dacă Mirel Rădoi va rămâne în continuare pe banca naţionalei, unii dintre jucători nu vor mai fi selecţionaţi.

,,Rădoi e dezamăgit de mulți jucători și probabil că își va reconsidera poziția, chiar și față de cei cu care a făcut performanță la U21. E prima dată când îl văd așa pe Mirel, să critice jucătorii, până acum își asuma el tot.

daniel-pancu

Mirel a avut mare încredere în jucători și l-au dezamăgit, în special mă refer la cei din atac. Efectul este că nu vor mai fi convocați. Dacă va rămâne, sunt convins că va renunța la mulți jucători.

Mirel Rădoi a spus pas cu pas cum a pregătit jocul. Sunt momente când faci perfect antrenamentele și la meci parcă sunt toți încălțați invers. Poate fi și invers, cu probleme la antrenamente și jocuri bune.

Eu cred că nu o să mai aibă încredere în ei. La nivelul ăsta, toți antrenorii pregătesc foarte bine jocurile, doar că, în momentul în care începe meciul, depinde de inspirație. Acolo e rolul unui antrenor, de antrenat, putem toți să antrenăm.”, a declarat Daniel Pancu, pentru Digisport.

romania armenia dragomir scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Cum arată clasamentul grupei J, din care face parte şi naţionala condusă de Mirel Rădoi

  1. Armenia – 9 puncte
  2. Macedonia de Nord – 6 puncte
  3. Germania – 6 puncte
  4. România – 3 puncte
  5. Islanda – 3 puncte
  6. Liechtenstein 0 puncte
profimedia 0602585199 scaled
Sursa foto- Profimedia Images

Citeşte şi Armenia – România, preliminarii CM 2022. “Tricolorii” au fost învinși pentru prima dată în istorie în Armenia