Mirel Rădoi, “condamnat” să ducă România la Mondial: “Suntem obligaţi să terminăm pe locul doi!”

Sursa foto- Profimedia Images

Naționala condusă de Mirel Rădoi va juca mâine seară, de la ora 19:00, pe terenul Armeniei, al treilea meci din preliminariile Mondialului de anul viitor!

România a plecat ieri spre Erevan, acolo unde trebuie să câștige cele trei puncte pentru a rămâne în cursa pentru obținerea unui bilet la turneul final din Qatar. Elevii lui Mirel Rădoi ocupă în acest moment locul al patrulea în ierarhie, cu trei puncte acumulate după cele două partide disputate până în acest moment. Adversarul din partida de mâine, Armenia, se află pe locul secund al grupei, la egalitate de puncte cu liderul Germania.

Fostul internațional român, Basarab Panduru, a vorbit despre situația din acest moment de la prima reprezentativă și a mărturisit că Mirel Rădoi este un antrenor norocos dintr-un punct de vedere. Panduru a declarat că este pentru prima dată după mulți ani când România are în componență mai mulți jucători foarte bine cotați pe plan european, iar acest lucru ar trebui să se vadă în actuala stagiune de calificări.

profimedia 0601876984
Sursa foto- Credit: Stefan Constantin/dpa, Profimedia Images

„Mirel Rădoi este un antrenor norocos! Avem pentru prima dată în primul «11» şase jucători pe care s-au dat mai mult de 8 milioane de euro. Nu ştiu dacă am avut vreodată în ultimii ani aşa ceva. Şi mai avem alţi doi jucători, Andone şi Mitriţă. Sunt opt jucători dintre cei mai scumpi din istoria naţionalei României.

Opt din primii zece din toate timpurile! Cred că trebuie să fii norocos să ai asemenea jucători într-o asemenea campanie.Suntem obligaţi, dacă ne legăm de detaliul acesta, să terminăm pe locul doi! Nu avem de ce să nu terminăm pe locul doi!”, a spus Panduru, potrivit Telekom Sport.

Grupa J din preliminariile Campionatului Mondial din 2022

  1. Germania- 6 puncte
  2. Armenia- 6 puncte
  3. Macedonia de Nord- 3 puncte
  4. România- 3 puncte
  5. Islanda- 0 puncte
  6. Liechteinstein- 0 puncte

Citește și Reacția lui Gigi Becali, după România-Germania 0-1: “Ești șoarecele și pisica?”