Mirel Rădoi, avertisment pentru Coman! “Să nu cadă în capcană! Așa am pățit și eu!”

Mirel Rădoi nu este convins că Manchester City chiar îl urmărește cu mare interes pe Florinel Coman. Selecționerul naționalei de tineret îl sfătuiește pe “Mbappe” să nu cadă în capcana impresarilor. 

Mirel Rădoi a povestit că exact același lucru i s-a întâmplat și lui.

Sper doar să nu ia ştirile astea aşa cum le-am luat eu, pentru că şi eu am trecut prin ce trece el la vârsta asta şi cam atunci au început să fluture articolele, cu nu ştiu ce mari echipe, şi de fapt, în spate, se aflau impresari pentru a mă face să semnez cu ei, că ei de fapt au echipele de nu ştiu unde”,  a spus Rădoi.

Selecționerul naționalei de tineret a explicat ce îi lipsește deocamdată lui Coman.

Sper să nu cadă într-o astfel de capcană şi să rămână în continuare concentrat pe ce trebuie să facă. Pentru că în momentul de faţă se află într-un vârf de formă şi trebuie să se menţină aşa cât mai mult pentru a se transfera.

În momentul de faţă, lucrurile sunt simple pentru mine: el trebuie să aibă realizări cât mai mari la echipa naţională mare, asta îi lipseşte. Şi cu o calificare la Euro 2020, cu el în lot, cred că i-ar fi mult mai uşor să se transfere”, a mai spus Rădoi.

Spynews.ro