Mirel Rădoi, fostul antrenor al formației roș-albastre, a vorbit despre situația în care află Adrian Stoian (28 ani) și Dragoș Nedelcu (22 ani).

Prestațiile lui Stoian l-au dezamăgit pe Gigi Becali, iar acesta a fost trecut pe lista neagră. Mai mult, patronul celor de la FCSB a declarat că fotbalistul va pleca liber de contract.

Mirel Rădoi este de părere că fotbalistul nu a avut șanse suficiente pentru a demonstra: „În cantonament, Stoian a jucat extrem de bine, chiar şi mijlocaş central. El la bază a jucat mult în bandă sau inter în 4-3-3. Problema la el a fost că au fost foarte puţine minute în care să arate ce poate” a declarat Mirel Rădoi pentru DigiSport.

1 milion de euro este cota de piață a lui Stoian, potrivit transfermarkt.com.

De asemenea, Rădoi a vorbit și despre situația lui Dragoș Nedelcu, fostbalist pe care Gigi Becali l-a criticat în ultima perioadă și a declarat că vrea să îl vândă: „Păi cred că presiunea pe care o are la echipa de club nu o are la echipa naţională. Încercăm să luăm presiunea…” a mai spus selecționerul echipei naționale U21.

1.5 milioane de euro este cota de piață a lui Nedelcu, potrivit transfermarkt.com.

Citește și Transferul verii pentru roș-albaștrii?! Craiova se dă la o parte: ”Nu putem oferi cât Manchester City sau FCSB”