Ianis Hagi, 20 de ani, s-a aflat în atenția mai multor cluburi mari din Europa. Mirel Rădoi, selecționerul naționalui U21, a vorbit despre secretul fotbalistului de la Viitorul.

Cosmin Contra l-a chemat pe Ianis la naționala mare, iar fiul ”Regelui” are șanse să joace împotriva Suediei. Mirel Rădoi a dezvăluit faptul că jucătorul Viitorului se antrenează în plus, iar apoi a explicat că La Liga i se potrivește mai bine lui Ianis.

”Cred că jucătorii luaţi de la U21 au nevoie de timp pentru a face faţă la echipa mare. Este vorba de vârstă, iar forma oscilează de la un meci la altul. Nu vom putea arăta foarte bine tactic la meciul cu Spania, cu atât de mulţi jucători noi, dar principiile de bază pentru apărare şi atac sunt cunoscute şi cred că nu vor fi probleme.

Ianis Hagi poate să facă pasul spre fotbalul din Spania. Îl avantajează mai mult decât Italia. La tineret, el mereu rămâne să lucreze în plus. E conştient că trebuie să muncească mai mult ca să facă faţă la un nivel înalt.” a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă a meciului cu Spania U21.

2.3 milioane de euro este cota de piață a lui Ianis, potrivit transfermarkt.com.

Ianis Hagi a intrat în atenția celor de la Inter Milano și Sevilla!

Anunțul a fost făcut de Voetbal Nieuws. Inter Milano ar pregăti o ofertă pentru campania de transferuri din această iarnă. Viitorul ar fi avut ofertă clară și din Spania, de 3 milioane de euro, de la Sevilla, pe care Gheorghe Hagi ar fi refuzat-o.