RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Mircea Rednic revine în Liga 1! „Ne-am înţeles imediat!”

Mircea Rednic revine în Liga 1 la cinci luni după plecarea de la Poli Iaşi. O fostă campioană a bătut palma cu antrenorul în vârstă de 58 de ani.

La o zi după ce a anunţat despărţirea de spaniolul Ruben de la Barrera, Viitorul l-a convins pe Mircea Rednic să preia echipa. Liber de contract, Rednic a bătut palma cu Hagi şi Popescu.

„Ne-am înţeles imediat. De 10 minute a fost nevoie. E fostul nostru coleg. A semnat pe un an si jumatate” a spus Gică Popescu pentru realitateasportiva.net.

La Viitorul, obiectivul lui Rednic va fi obţinerea unui loc în playoff-ul Ligii 1. În acest moment, echipa de la malul mării este prima sub linie, la un punct în urma ocupantei locului al şaselea, UTA.

Patru victorii, patru remize şi trei înfrângeri, este bilanţul cu care antrenorul spaniol a lăsat Viitorul în clasamentul sezonului regulat din Liga 1.

Viitorul este al nouălea club din România din cariera de antrenor a lui Mircea Rednic. Fostul internaţional a cucerit două titluri în România, cu Rapid şi Dinamo.

Mircea Rednic va fi al doilea antrenor al Viitorului după momentul în care Gheorghe Hagi  a renunţat la banca tehnică a echipei.

mircea-rednic

CITEŞTE ŞI: Șumudică bate un nou apropo: ”Mi-e dor să mă lupt la titlu în România!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare