Mircea Rednic: “Niciodată conducătorul nu are răbdare la Steaua și la Dinamo”

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat că Mihai Teja și-a asumat mai multe riscuri atunci când a venit la FCSB, iar demiterea acestuia nu poate fi catalogată drept o surpriză având în vedere că a ratat câștigarea titlului. Rednic consideră că echipele care participă în cupele europene trebuie să-și îmbunătățească lotul.

Pentru al doilea an la rând, CFR Cluj a sărbătorit câștigarea titlului, iar FCSB va termina pe locul 2 în play-off-ul Ligii 1. Gigi Becali a anunțat că antrenorul Mihai Teja va fi demis.

mihai teja fcsb 1

La Steaua, niciodată conducătorul nu are răbdare, nici la Dinamo. A fost un risc, şi l-a asumat, a mai riscat o dată când era antrenor la echipa naţională de tineret şi avea o generaţie bună. E tânăr, e plin de ambiţie, dar a riscat şi nu i-a ieşit. Are calitate bună. La Mediaş a format o echipă bună, dacă rămânea acolo sigur se califica în play-off. E greu să lucrezi cu Gigi când nu ai rezultate, dacă ai rezultate sunt sigur că îți poţi face meseria de antrenor, că nimeni nu cere altceva.

Şumudică este un antrenor foarte bun, dar nu ştiu dacă e potrivit la FCSB. Dacă zic ceva de ‘Bizonul’, că s-a dus să facă performanţă şi de atunici nu a câştigat nicio cupă, niciun campionat…. Mihai Teja a învăţat multe din colaborarea noastră, dar nu a învăţat un lucru. Să-ţi faci meseria, dacă rişti şi pierzi, pierzi pe mâna ta, nu pe mâna conducătorului sau directorului… Nici nu mai ştii, e munca ta, e munca patronului, pierzi şi te dă afară, dacă nu ai rezultate nimeni nu te ţine“, a spus Mircea Rednic, în cadrul unei conferințe de presă.

teja rednic

‘Puriul’ avertizează că Liga 1 nu se poate compara cu campionatele importante din Europa și le-a recomandat echipelor care participă în cupele europene să facă transferuri importante.

CFR e o echipă echilibrată, cu multă experienţă, cu o conducere foarte bună. Era normal să câștige, pentru că celelalte echipe nu au fost constante nici în joc, nici în rezultate. CFR a câştigat campionatul pe merit. Eu cred că se vor întări. Dacă vor să aibă vreun rezultat sau să se gândească să ajungă în grupele Europa League, mai mult ca sigur că trebuie să se întărească. Pentru că e o păcăleală cu campionatul ăsta al nostru! Aţi văzut ce s-a întâmplat şi cu CFR, cu Viitorul şi cu Steaua“, a mai spus Mircea Rednic.