Dinamo a învins Concordia Chiajna cu 3-2 în Ștefan cel Mare, în etapa a patra din play-out-ul Ligii 1. ‘Câinii roșii’ au avut un avans de trei goluri, dar au avut emoții pe final.

”Puriul” a anunţat la conferinţa de presă a meciului cu Concordia Chiajna că Dinamo vrea să evolueze sezonul viitor pe Arena Naţională, cel puţin în meciurile mai importante din campionat. Antrenorul dinamovist este dezamăgit de situaţia stadionului din Ştefan cel Mare.

Rednic a explicat după meciul cu Concordia că își dorește ca atât suporterii, cât și gloriile dinamoviste să vină în număr cât mai mare pe Arena Națională. Puriul a explicat că fanii adevărați ar trebui să vină la meci, nu să comenteze pe internet.

”Deja s-au plătit 8 loje pe Arena Națională. Mai sunt vreo 12 cred. Sunt ferm convins că dacă vom juca pe Arena Națională, va fi mai bine. Să uităm de asta cu stadionul lui Dinamo. Important este să obținem suma care să ne permită să jucăm pe Arena Națională. Fac un apel la suporteri, dar și la gloriile echipei. Nu le cer mult. Să vină la meci, să cumpere o lojă, să bea un pahar de vin, o bere și să ciugulească ceva. Și să aplaude și să susțină echipaSă înțelegă că nu poate fi totul roz. Fanii să vină la meci, nu să comenteze pe internet. Suntem pe drumul cel bun.” a declarat Mircea Rednic pentru DigiSport.