Mircea Rednic îi liniștește pe suporterii dinamoviști: ”Domnul Negoiță vrea să investească. S-a săturat de play-out!”

Mircea Rednic le-a promis fanilor că o va duce pe Dinamo în play-off în următorul sezon!

Dinamo a încheiat actuala ediție de play-out pe locul 9, aceasta fiind cea mai slabă clasare din istoria formației din Capitală. ”Câinii” au remizat pe teren propriu cu Voluntari, scor 0-0, și s-au clasat sub Gaz Metan și Botoșani.

După meci, la conferința de presă, Mircea Rednic a dezvăluit că Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo, vrea să investească la echipă pentru că s-a săturat de play-out. Câinii au ajuns la al doilea sezon consecutiv în care ratează play-off-ul, iar ”Puriul” le-a promis fanilor dinamoviști că, în următorul sezon, Dinamo va ajunge la ”masa bogaților” din Liga 1.

”A fost o discuţie foarte clară, deci putem să mergem chiar până la 10.000 de euro cu salariile. Domnul Negoiţă acum chiar vrea să investească. Deci va asigura un buget care va fi cel puţin bugetul care a fost la începutul sezonului.

Şi el, ca şi toţi dinamoviştii, s-a săturat să fie al doilea an consecutiv în play-out. Sunt ferm convins că ne vom califica în play-off la anul.” a declarat Mircea Rednic după meciul cu Voluntari, potrivit TelekomSport.

rednic 1

Citește și Rednic nu e afectat de sezonul rușinos făcut de Dinamo! „Bine că n-am retrogradat”