Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre semifinalele incredibile din Liga Campionilor.

Liverpool și Tottenham s-au calificat în finala Ligii Campionilor de la Madrid. ”Cormoranii” au învins-o pe Barcelona cu 4-0, după 0-3 în tur, iar londonezii au câștigat cu 3-2 la Amsterdam, după 0-1 în Anglia.

”Puriul” este de părere că fotbalul românesc este la un nivel slab și nu se poate ridica la nivelul meciurilor din Liga Campionilor. Rednic a mai declarat că a trăit și el răsturnări de scor în cariera lui de antrenor.

”Ce am văzut la Liverpool cu Barcelona e fotbal adevărat. Noi doar ne bucurăm că avem şansa şi plăcerea de a vedea un fotbal cum noi ne dorim, dar suntem departe. Chiar discutam înainte să vin aici.

Au avut şi un pic de şansă, dar şansa ţine cu cel care îşi doreşte mai mult. Barcelona chiar au arătat cum nu trebuie să joci după ce ai un scor favorabil. Nu şi-au respectat adversarul, nu s-au respectat pe ei. Lui Ajax nu ai ce să le reproşezi. În prima repriză au avut 2-0, puteau să facă 3-0. Eu am păţit-o cu Rapidul, cu Anderlecht, la 2-0 a venit taifunul.” a declarat Mircea Rednic în cadrul unei conferințe de presă.

Vezi și Avertismentul lui Rednic pentru jucători: „Să respecte clubul și fanii!”