Mircea Rednic a reacționat după oferta primită de la Ionuț Negoiță pentru pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo!

Patronul formației din Ștefan cel Mare a anunțat că i-a făcut o ofertă lui Mircea Rednic pentru un pachet majoritar de acțiuni la Dinamo. Acesta a luat decizia de a-l oferta pe ”Puriu” după ce suporterii i-au declarat război total în urma demiterii antrenorului. 

”Sunt două variante: 51% (din acțiuni) – 3 milioane sau 67% – 3,8 milioane. Restul de procente rămân la mine.” a declarat Negoiță pentru Digi Sport.

Astfel, Mircea Rednic a revenit în România, după ce a suferit o operație în Belgia. Fostul antrenor din Ștefan cel Mare a explicat că va discuta cu Ionuț Negoiță, iar în zilele următoare va lua o decizie. ”Puriul” este nemulțumit de faptul că echipa are datorii foarte multe.

”Negoiță aruncă pisica în curtea mea, dar el nu știe că am mulți câini acasă și că la mine nu merge așa. Mi-a făcut ofertă joi, prin David, la trei zile după ce m-a dat afară. Oferta a venit, după acele incidente cu fanii. David a venit la mine acasă. Mi-a dat termen să răspund într-o săptămână, parcă luam Barcelona. Eu am cerut și alte detalii legat de datorii.

Au venit detaliile, dar au venit târziu și nu sunt clare. Sunt datorii de 1.200.000 de euro. 200.000 de euro sunt datorii la Mircea Rednic. Zilele acestea vom vorbi. Mâine o să mă întâlnesc cu doi foști acționari și vom lua o decizie.

Eu îl întreb pe domnul Negoiță ce vinde? Stadion n-ai! Palmares ai? Ce vinzi? Suporterilor le transmit să aibă încredere în mine.” a declarat Mircea Rednic, potrivit Gazetei Sporturilor.

FOTO: GSP
FOTO: GSP

 

Citește și ”Câinii” îl așteaptă pe Radu înapoi în Ștefan cel Mare! ”Este un copil al lui Dinamo”