Mircea Lucescu are echipă! Deși presa din Turcia a dezvăluit că Beșiktaș este noua formație pe care o va antrena, tehnicianul român a negat această informație.

”Deocamdată nu mi-e dor, deocamdată stau bine. Dar eu nu mă duc la Beşiktaş, cine v-a spus asta?” , a declarat Mircea Lucescu după Voluntari – Dinamo (Vezi imagini cu declarația AICI).

Totuși, ”Il Luce” nu duce lipsă de oferte, lucru confirmat, vineri, de Dănuț Lupu. Acesta a dezvăluit că Mircea Lucescu a bătut palma deja cu o echipă și din vară îl vom vedea din nou la treabă: „Vă spun eu că are echipă! Vrea să stea şi el mai liniştit, să nu-l zăpăcească lumea. Până când începe perioada de pregătire, în vară, mai e timp. Dacă nu v-a spus el, nu pot să vă spun nici eu. Cert e că are echipă. O să vedeţi. Nu ştiu (n.r întrebat dacă în Turcia). Staţi liniştiţi că are echipă. Nu duce lipsă de oferte.

Citește și Specialiștii au dat VERDICTUL. Simona Halep nu e favorită la Madrid! Cine i-a luat fața

Încă mai are de scos vreo trei-patru talente. E singurul antrenor român care a şi scos jucători. Nea Mircea a luat fotbalişti de 1 milion şi i-a vândut pe 25 de milioane. Să-mi zică şi mie Rednic ce jucători a adus şi a vândut. De unde să scoată jucători la Dinamo? Din cutia de chibrit?”, a spus Dănuţ Lupu, la ProSport Live.

Mircea Lucescu a câştigat titlul în Turcia cu Beşiktaş, în 2003.