Lovitură fabuloasă încercată de Mircea Lucescu! A vrut să-l aducă pe marele Buffon în Ucraina

Profimedia Images

Mircea Lucescu, proaspăt campion în Ucraina cu Dinamo Kiev, a recunoscut că a încercat să aducă în Ucraina unul dintre cei mai mari portari din istorie.

Lucescu a vrut să-l aducă în Ucraina pe Gianluigi Buffon, portarul care a făcut minuni foarte mulţi ani în poarta italienilor de la Juventus.

profimedia 0593990235
Mircea Lucescu. Foto: Profimedia

Tehnicianul român spune că a încercat să-l transfere pe italian în momentul în care o antrena pe Şahtior Doneţk, echipă la care a făcut carieră în Ucraina.

,,Am încercat să-l aduc pe Buffon când eram la Șahtior, e adevărat, dar a trecut acel moment și cred că acum nu se mai poate. Pare imposibil în acest moment, la Dinamo Kiev.”, a declarat Mircea Lucescu, pentru Tuttosport, potrivit tuttomercatoweb.com.

Buffon

Totul s-a petrecut în anul 2013, însă transferul nu s-a realizat, deoarece Buffon îşi dorea să joace în continuare pentru Juventus Torino.

Gianluigi Buffon se află la Juventus din anul 2001, excepţie făcând sezonul 2018/2019, când italianul a evoluat un sezon pentru francezii de la PSG.

buffon 1

Citeşte şi Cum a încoronat-o Mircea Lucescu campioană pe Dinamo Kiev în Ucraina: ,,Nu a fost uşor! Talentul nu e important, ci munca”