Mircea Lucescu, dezamăgit: Performanța să o facă FUȚ-HAL sau cum se numește!

Prezent la alegerile de la FRF pentru a-l susține pe Ionuț Lupescu, antrenorul Mircea Lucescu s-a declarat extrem de dezamăgit după rezultatul votului care i-a adus lui Răzvan Burleanu un nou mandat în fruntea fotbalului românesc.

“În după-amiaza asta am văzut o schimbare totală de responsabilitate în fotbalul românesc. Din acest moment, performanța trebuie să o facă fuț-hal sau cum se numește și fetele. Ele au decis ce va însemna viitorul fotbalului românesc, ce nivel de performanța vom aștepta.

mircea lucescuDin păcate, din momentul acesta noi pierdem un număr foarte mare de foști jucători care au făcut ceva pentru fotbalul românesc și care au vrut să dea o direcție spre performanța.

Nu s-a putut, semn ca această dezvoltare a fotbalului de masă, fie că e vorba de copii, de fete, să sperăm că asta în viitor pentru a crea o echipă națională puternică. Sunt dezamăgit. O să vedem.

Îl vedeam președinte pe Ionuț Lupescu pentru că dincolo de a conduce o Federație de Fotbal există și o responsabilitate extraordinară față de suporteri de a se bucura pentru performanțe.

Performanțele nu pot fi aduse de oamenii care n-au avut nicio contingență cu fotbalul de performanță. Pesemne că ăștia suntem, contează mai mult micile atenții decât o evaluare corectă a potențialului oamenilor care puteau să aducă fotbalului performanță, imagine și respect”,  a spus Mircea Lucescu pentru Pro TV.