Mircea Lucescu, dezamăgit după egalul cu Bruges din Europa League: ,,Nu am avut curaj”

Sursa foto: Profimedia Images

Meciul din Europa League, dintre Dinamo Kiev şi Club Bruges, disputat în Ucraina, s-a terminat cu scorul de 1-1, după 90 de minute de joc.

Golurile partidei au fost marcate de Buyalkyy, în minutul 62 pentru gazde, în timp ce pentru oaspeţi a punctat Mechele, în minutul 67.

Dinamo Kiev Club Bruges scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev, s-a arătat dezamăgit de jocul prestat de echipa sa. Acesta mai scoate în evidenţă faptul că echipa s-a nu a avut curaj în acest meci.

,,Ar fi fost mai bine 1-0, era un rezultat de calificare. Obiectivul nostru a fost să nu primim gol acasă, în primul rând. Într-o dispută cu două meciuri, e foarte important să nu primeşti gol.

mircea lucescu

Am primit însă, dintr-o greşeală destul de mare, tocmai în momentul în care echipa juca pragmatic şi cu posibilităţi de a finaliza. Portarul trebuia să iasă în situaţia aia. Din păcate, n-a simţit momentul. Sigur, i se poate întâmpla oricui. Nu e el vinovat, el putea doar să ne ajute. E de vină marcajul pe care l-am făcut.

Am întâlnit o echipă care se vede că vine după 6-7 meciuri de campionat, cu un ritm bun și energie de competiție superioară. Au câştigat duelurile individuale cu noi, dar meciul a fost echilibrat. Până la urmă, rezultatul e conform cu jocul. N-am avut curaj.

Se vede că ne lipsesc meciurile importante, am comis greşeli uşoare la mijlocul terenului, pase copilăreşti. Din păcate, am abuzat de pase lungi, ei fiind mai puternici ca noi. Avem peste o săptămână meciul retur, acum ştim cu cine ne întâlnim, ştim ce nivel au. Sper ca, până atunci, să fim într-o formă mai bună., a explicat Mircea Lucescu, la conferinţa de presă de la finalul meciului.

Acum, calificarea se va decide în retur, unde belgienii au prima şansă, având în vedere rezultatul de ieri.

Dinamo Kiev Club Bruges 2 scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Citeşte şi VIDEO | Europa League, “16”-imi, prima manșă. Cum s-au descurcat Ianis Hagi și Nicolae Stanciu