Mircea Lucescu (73 ani) nu mai este selecționerul Turciei, iar antrenorul român a discutat despre o posibilă investiție în fotbalul românesc.

”Il Luce” a precizat că nu e interesat de o investiţie în fotbalul românesc. Acesta este de părere că persoanele care bagă bani în fotbal trebuie să producă în continuare pentru a susține acest sport.

„Ce să investesc? Nimeni nu îşi dă seama ce înseamnă. Eu am fost antrenor de fotbal. Ce înseamnă asta? Mă apuc să ce? Să dau banii pe mâna altuia? Din moment ce eu nu sunt acolo… Chiar dacă ar fi, în fotbalul românesc, investitorii trebuie să fie oameni care să aibă posibilitatea în continuare să producă bani, ca să poată să susţină fotbalul.

Pentru că din fotbal nu se câştigă, e imposibil să câştigi. Doar aşa, sentimental. Se câştigă ca imagine, se câştigă ca prestigiu, se câştigă multe alte lucruri, dar să câştigi bani din fotbal nu cred că se poate. Doar dacă ai o şansă, cum a fost la Şahtior, unde toţi băieţii aceia extrem de talentaţi au ajuns să fie vânduţi cu peste 500 de milioane.” a declarat Mircea Lucescu pentru TelekomSport.

”Il Luce” le-a antrenat în România pe Dinamo, Rapid și Corvinul Hunedoara.