Beşiktaş Istanbul caută un nou antrenor, după demiterea lui Abdullah Avci, iar Mircea Lucescu a fost luat în calcul. Președintele clubului turc, Ahmet Nur Cebi, a anunțat astăzi că antrenorul român nu mai reprezintă o variantă.

Mircea Lucescu (74 de ani) a decis să nu antreneze până la vară, pe fondul unor probleme medicale, scrie site-ul fotomac.com.

Mircea Lucescu a fost aproape de a fi numit antrenor la Beșiktaș în luna iunie a anului trecut, după plecarea lui Şenol Guneş la naționala Turciei.

‘Il Luce’ a câștigat un titlu cu Beșiktaș, în sezonul 2002-2003.

Lucescu ar fi vrut să antreneze din luna ianuarie. Dar medicul lui i-a interzis asta. Nici soția lui nu voia acest lucru. Poate să lucreze cel mai devreme în luna iunie„, a spus Ahmet Nur Cebi pentru Fotomac.

Beşiktaş l-a dat afară pe Abdullah Avci la mai puţin de un an de la instalare. Echipa din Istanbul a ajuns pe locul 7 în clasament.

În aceste condiții, Sergen Yalcin (47 de ani) este favorit să preia funcția de antrenor la Beșiktaș. Fostul mijlocaș este preferatul fanilor, întrucât și-a început cariera de profesionist la această echipă.