Mircea Bornescu, declarație pentru suporteri: “Cu ei în tribune am fi avut mai multe puncte în clasament”

Mircea Bornescu (40 de ani), team-managerul echipei FC U Craiova 1948, a vorbit despre prima victorie de la revenirea pe noul „Ion Oblemenco”, 1-0, cu ASU Poli Timișoara. 

Aveam nevoie de această victorie pentru că ne așteaptă meciuri foarte grele și orice victorie e foarte importantă. Partidele sunt foarte echilibrate, toate rezultatele sunt 0-0 sau 1-0. Până în acest moment, nimeni nu s-a desprins la mai mult de un gol”, a declarat Bornescu, potrivit gsp.ro.

fc u craiova 1948

Fostul portar al oltenilor a vorbit și despre lipsa suporterilor la meciul cu echipa bănățeană, din cauza panemiei de COVID 19.

Suporterii sunt o parte importantă a acestui club. Eu știu ce înseamnă suporterii Universității Craiova la un meci important, știu ce atmosferă creează, dar peste tot e același lucru (n.r – meciuri jucate fără spectatori). Sper că din iunie vor încerca să dea drumul la spectatori. Avem mare nevoie de suporteri. Cu siguranță că, dacă îi aveam în tribune, aveam mai multe puncte în plus în clasament”, a adăugat Bornescu, potrivit sursei citate.

bornescu

 

FC U Craiova 1948 a învins la limită ASU Poli Timișoara, scor 1-0, în etapa secundă a play-off-ului din Liga 2.

Citește și VIDEO | Mircea Bornescu, înaintea meciului cu ASU Poli Timișoara: “Îmi doresc să promovăm noi cu Rapidul”