Minteuan e pe val la CFR Cluj! “Cheia succesului este tot grupul”

CFR Cluj a câștigat meciul din deplasare cu FC Viitorul, scor 1-0, în etapa a doua din play-off-ul Ligii 1. Ardelenii au victorii pe linie cu Alin Minteuan în funcția de antrenor.

La Ovidiu, Alexandru Păun a înscris în minutul 73. (VIDEO)

minteuan paun

A fost o partidă normală, cu ocazii la început de ambele părți. După care, eu cred că am pus stăpânire pe joc. După aceea, am încercat să ne închidem cât mai mult și au mai avut cei de la Viitorul câteva mingi aruncate în careu, fără niciun rezultat.

Viitorul este o echipă foarte bună, care joacă un fotbal foarte bun. În general, acasă sunt redutabili. Chiar s-a jucat la o intensitate foarte mare și îi felicit și pe cei de la Viitorul“, a spus Alin Minteuan la DigiSport.

Antrenorul interimar al CFR-ului are cinci victorii în cele cinci meciuri de când i-a preluat pe ardeleni, după demiterea portughezului Toni Conceicao.

Cheia succesului este tot grupul, începând de la staff, administrativ, tehnic și grupul de băieți care face diferența. Este un grup foarte unit și asta se vede și în teren. Acum este o perioadă de întrerupere, în care avem timp să mai reglăm unele probleme“, a mai declarat Minteuan.

cfr clasament