Ministrul de Interne a anunțat noi măsuri. România a intrat în scenariul patru! Municipiul Suceava, CARANTINĂ TOTALĂ

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, și secretarii de stat Bogdan Despescu și Raed Arafat au susținut, cu puțin timp în urmă, o declarație de presă, la sediul Ministerului Afacerilor Interne. S-au anunțat încă două Ordonanțe Militare, respectiv 5 și 6, și carantinarea totală a municipiului Suceava.

Cele mai importante declarații ale lui Marcel Vela:

„E o situatie complexa si complicata care trebuie analizata la nivelul intregii tari, dar si la nivel judetean. In aceasta seara luam o decizie extrem de importanta: am emis OM6 privind instituirea masurii de carantinare asupra mun. Suceava si instituirea unor zone de protectie asupra unor zone administrativ-teritoriale din jud. Suceava”.

Bogdan Despescu:

„Ordonanta Militara 5. Se prelungeste masura suspendarii zborurilor operatorilor economici aerieni spre Spania si din Spania catre Romania cu 14 zile, dar si spre Italia si din Italia catre Romania, pentru 14 zile, din 6 aprilie 2020”.

Raed Arafat:

„Raportul CNCCI de la ora 20:00 ne arata ca sunt 2109 cazuri confirmate in tara. Trebuie luate masuri urgente in Suceava”.

Intră pe Realitatea.net pentru mai multe detalii!

Realitatea TV Live

Realitatea TV Live

Publicată de Realitatea.NET pe Luni, 30 martie 2020

Citește și ♦ Institutul din Timișoara, detalii de ultimă oră! „Să lămurim odată pentru totdeauna: Avem vaccinul împotriva COVID-19!”