Mihăilă, titular cu Inter! Românul, apreciat de antrenor

Fără victorie în ultimele 15 etape din Serie A, Parma joacă un meci de foc cu liderul Inter. Valentin Mihăilă este anunţat titular în echipa lui Roberto D’aversa.

Parma este penultima în clasamentul din Serie A. Echipa de pe Ennio Tardini a ratat două victorii importante în ultimele runde. Cu Spezia şi Udinese, Parma a condus cu 2-0 însă a remizat, scor 2-2, în ambele întâlniri.

Jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport îl anunţă titular pe Valentin Mihăilă în atacul gazdelor, în timp ce Dennis Man urmează să fie din nou pe banca de rezerve.

mihaila profimedia 0593908150
Foto: LaPresse – Tano Pecoraro (Profimedia)

Antrenorul Roberto D’Aversa l-a încurajat pe Mihăilă înaintea partidei cu echipa lui Antonio Conte. Mihăilă a venit accidentat aici. Cred că jocul său s-a îmbunătățit, dar mai are de progresat. A reușit să producă multe ocazii de poartă, dar trebuie să materializeze mai mult, a declarat italianul înaintea meciului cu Inter.

Cu o victorie în meciul cu Parma, Inter se poate distanţa la şase puncte de AC Milan în fruntea clasamentului. Fără Ibrahimovic, accidentat, rosso-neri au remizat pe propriul teren cu Udinese, scor 1-1.