Mihăilă știe ce jucător de la Craiova îi va călca pe urme: “Cred că el va face pasul în străinătate!”

CSU Craiova a obținut nu mai puțin de 8,5 milioane de euro în schimbul lui Valentin Mihăilă, transferat în toamna anului trecut de Parma!

Patronul oltenilor, Mihai Rotaru, a obținut un adevărat profit de pe urma transferului lui Mihăilă în Italia, iar acum se pare că un alt fotbalist din Bănie este văzut drept principalul produs de export al “juveților”.

Mijlocașul formației lui Marinos Ouzounidis, Alexandru Cicâldău (23 de ani), este văzut de către Valentin Mihăilă drept viitorul transfer de răsunet al “alb-albaștrilor” într-un campionat puternic din Europa. Atacantul în vârstă de 21 de ani al celor de la Parma este de părere că decarul oltenilor va fi primul fotbalist care va reuși să plece de la Craiova în perioada următoare.

Cicaldau Craiova 1

Ulterior, Mihăilă a vorbit și despre Vladimir Screciu, Ștefan Vlădoiu, Alexandru Câmpanu și Ștefan Baiaram, patru tineri jucători de perspectivă în care are foarte mare încredere.

“Pe Vlădoiu îl văd un jucător foarte bun, pe Baiaram la fel, pe Cîmpanu. Mai este Screciu, dar cred că Cicâldău va fi primul care va face pasul în străinătate”, a spus Valentin Mihăilă pentru FRF.tv.

5.500.000 de euro este cota de transfer a lui Alexandru Cicâldău, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. Mijlocașul în vârstă de 23 de ani se află în curtea oltenilor din vara anului 2018, atunci când a fost adus de la Viitorul Constanța contra sumei de 1 milion de euro.

Citește și Mihăiță Pleșan știe una și bună! “Echipa din Liga 1 este Craiova!”