Mihăilă Sr., încântat după prestația minunată a fiului său! ”Uitați-vă că am avut dreptate”

Sursa Foto: Profimedia Images Foto Fabio Rossi

În meciul Parma – Roma, Valentin Mihăilă (21 ani) și Dennis Man (22 ani) au contribuit decisiv la victoria emilianilor, scor 2-0.

Reușita de 1-0 a fost 100% românească. Dennis Man a centrat, iar Mihăilă a marcat. Evoluția foarte bună a fostului oltean l-a impresionat și pe tatăl său, care a urmărit cu sufletul la gură partida. Mihăilă Sr. este încrezător că mijlocașul de 21 ani va continua forma bună pe care o traversează dacă primește la fel de mult credit de la antrenorul Roberto D’Aversa.

mihaila man profimedia 0595849204 scaled
Sursă foto: Profimedia Images/ Massimo Paolone/LaPresse

“Am stat cu sufletul la gură, vă dați seama, după ceea ce s-a întâmplat în ultimele meciuri. Am văzut meciul în familie, acasă. Mă bucur foarte mult pentru Vali, am zis și în interviul trecut, dacă va primi minute, va progresa și uitați-vă că am avut dreptate.

Eu sper ca Parma să scape de retrogradare, dar le trebuie câteva meciuri câștigate, să lege niște victorii. E un sentiment foarte frumos când dă Vali gol și mă bucur foarte mult. A primit încredere și răsplătește cu evoluții bune”a spus tatăl lui Valentin Mihăilă, potrivit Fanatik.

mihaila parma

Ba mai mult, Mihăilă Sr. consideră că prestațiile excelente din ultima vreme a fiului său îi garantează un loc de titular în naționala lui Mirel Rădoi în primele meciuri din prelimiariile pentru Cupa Mondială din 2022.

“Am văzut și eu selecțiile la echipa națională. Mă bucur că va avea șansa să debuteze acolo. Nu vreau să fiu subiectiv, însă după ce a arătat în ultima vreme, cred că merită să fie acolo. Mirel Rădoi este cel care decide ce se va întâmpla”, a mai spus Mihăilă Sr., conform sursei citate.

Este al doilea gol consecutiv pentru Mihăilă în Serie A, iar în etapa următoare, Parma primește vizita celor de la Genoa.

CITEȘTE ȘI –>> Ce note au primit Mihăilă și Man, după prestațiile solide din meciul cu AS Roma! Italienii au fost cuceriți