Mihăilă și Man, lăudați pentru evoluțiile lor! Fostul jucător al FCSB-ului a fost inclus în topul pasatorilor

Sursa Foto: Profimedia Images

Valentin Mihăilă și Dennis Man, cei doi internaționali români de la Parma au contribuit decisiv la prima victorie a echipei lor după mai multe luni de pauză.

Cu Dennis Man și Valentin Mihăilă încă din primul minut, Parma a izbutit să o învingă pe AS Roma, cu scorul de 2-0. Primul gol al formației de pe Ennio Tardini a fost o afacere românească, asta după ce fostul atacant al FCSB-ului a avut o acțiune în banda dreaptă și a trimis mingea în careul advers, acolo de unde Mihăilă a punctat în poarta romanilor fără emoții.

Jurnaliștii de la ParmaLive au lăudat evoluțiile celor doi internaționali români pe care i-au inclus într-un clasament.

În timp ce Valentin Mihăilă continuă câștige poziții în topul golgheterilor, celălalt român, Dennis Man, își găsește locul în clasamentul pasatorilor, după ce a reușit primul assist împotriva celor de la AS Roma. Așadar, Man face acum parte din clasamentul condus de Giuseppe Pezzella”, au notat cei de la ParmaLive.

Cum arată topul pasatorilor de la Parma:

1. Giuseppe Pezzella – 4

2. Hernani – 2

3. Juan Brunetta – 2

4. Roberto Inglese – 2

5. Gaston Brugman – 1

6. Yann Karamoh – 1

7. Juraj Kucka – 1

8. Gervinho – 1

9. Valentin Mihăilă – 1

10. Dennis Man – 1

În ciuda victoriei cu AS Roma, Parma echipa celor doi români este penultima în Seria A cu 19 puncte după 27 de partide jucate din actualul sezon. Etapa viitoare Parma primește vizita celor de la Genoa.

Citește și Dennis Man și Valentin Mihăilă, lăudați de către Nicușor Stanciu după ultimele evoluții: „Ei vor fi viitorul României!”