Mihăilă s-a refăcut! Este gata pentru confruntarea decisivă cu Răzvan Marin din Italia

Foto: Profimedia

Internaționalul român al celor de la Parma, Valentin Mihăilă, s-a accidentat la începutul săptămânii trecute în timpul unui antrenament.

Aflat pe val în ultima perioadă atât la echipa de club, cât și la echipa națională a României, Valentin Mihăilă a fost nevoit să stea departe de teren, din cauza unor dureri la mușchii adductori și nu a putut încheia antrenamentul celor de la Parma din data de 5 aprilie.

profimedia 0597558990 scaled
Sursa foto: Profimedia Images

După ce s-a pregătit separat de colegii săi, în ultimele zile internaționalul român a revenit la antrenamentele efectuate cu echipa și, în consecință, a fost inclus de Roberto D’Aversa în lotul pentru duelul de sâmbătă cu Cagliari, formația lui Răzvan Marin.

mihaila man parma profimedia 0597640183 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images

După ce Mihăilă a absentat din cauza problemei medicale de la meciul cu AC Milan, rămâne de văzut dacă va intra din primul minut. În schimb, celălalt internațional român al emilianilor, Dennis Man, este anunțat titular, mai ales prin prisma formei foarte bune arătate în ultima vreme.

Meciul dintre echipa lui Mihăilă și Dennis Man, Parma, și cea a lui Răzvan Marin, Cagliari, se anunță unul foarte intens. Cele două formații sunt primele sub linie în Italia și se luptă pentru rămânerea în Serie A.

Razvan Marin Giuseppe Maffia NurPhoto profimedia 0590031456
Razvan Marin. Foto: Giuseppe Maffia/NurPhoto (Profimedia)

Parma este pe locul 19, cu 20 puncte după 30 etape, iar sarzii, un loc mai sus, cu 22 puncte. Echipa de pe locul 17, Torino, are 27 puncte. Meciul va fi sâmbătă, de la ora 21:45.

CITEȘTE ȘI –>> Situația în care Man și Mihăilă pot da lovitura în această vară: “Interesul pentru ei poate crește”